4ος ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Πρόγραμμα του 4ου Θεατρικού Διαγωνισμού Σχολείων ( ο διαγωνισμός αφορά τα σχολεία του νομού Ημαθίας ). Πραγματοποιήθηκαν οι παραστάσεις " Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΡΟΥΛΑΣ" του Δ.Κορομηλά από το 3ο Γυμνάσιο Νάουσας, "ΙΛΙΑΔΑ" του Ομήρου (σκηνές από τις ραψωδίες Ζ,Ω) από το 7ο Γυμνάσιο Βέροιας, "Η ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΡΑ" του Δημητρη Ψαθά από το 4ο Γυμνάσιο Βέροιας, "ΕΠΤΑ ΕΠΙ ΘΗΒΑΙΣ" του Αισχύλου από το ΤΕΛ Νάουσας, "Ο ΘΕΙΟΣ ΠΑΠΑΡΟΣ" του Αουγκούστο Μποάλ από το 1ο Λύκειο Νάουσας και " ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ" του Κώστα Κόλλα από το 2ο Λύκειο Νάουσας. Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι Μιζαντζίδης Ευστάθιος ( Προϊστάμενος Β΄ βάθμιας), Θωμάς Λιόλιος ( Εκπρὀσωπος του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας), Μιχάλης Αδαλόγλου (Εκπρόσωπος του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας), Μανούσης Νίκος ( Εκπρόσωπος της Κ.Ε. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας) και Στεφανόπουλος Αντώνης ( Εκπρόσωπος της Κ.Ε. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας).

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • ΚΩΔΙΚΟΣ: CLHCV_CA_KEPA_1996_PR_003
  • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ: 1996
  • ΕΙΔΟΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΘΕΑΤΡΟ
  • ΣΥΛΛΟΓΗ: Κ.Ε.Π.Α.Δ. ΒΕΡΟΙΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ: Το φυλλάδιο περιλαμβάνει κατάλογο με τα ονόματα όλων των συντελεστών των παραστάσεων, πίνακα των έργων που παρουσιάστηκαν στους προηγούμενους διαγωνισμούς καθώς και πίνακα με τα βραβεία που απονεμήθηκαν στους διαγωνισμούς των προηγούμενων ετών. Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας επιδότησε το κάθε σχολείο με το συμβολικό ποσό των 80.000 δρχ. Χορηγός του διαγωνισμού ήταν το φροντιστήριο "ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ".

Επικοινωνία - Όροι χρήσης

Επικοινωνία 

Διεύθυνση
Παύλου Μελά & Μπιζανίου Βέροια Τ.Κ 591 00
Τηλέφωνο  
2331078127 - 2331078100
Email: info@veriahistory.gr
Όροι Χρήσης
Ιστοσελίδας
 

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων
  Σημείωμα 
Ο δικτυακός χώρος veriahistory.gr βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας και υπόκειται σε συνεχόμενες λειτουργικές και δομικές αλλαγές καθώς και συνεχόμενη προσθήκη περιεχομένου