ΑΡΧΕΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΩΝ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

 Αρχείο φωτογραφιών και σχεδίων καθηγητή Νίκου Μουτσόπουλου

kadro1

Περιγραφή

Η συλλογή βασίζεται στο αρχείο του Καθηγητή Νικόλαου Μουτσόπουλου και περιλαμβάνει αποτυπώσεις, μελέτες, φωτογραφίες, διαφάνειες και μέρος της βιβλιοθήκης του. Το υλικό αφορά τοποθεσίες της Ελλάδας και του Εξωτερικού και ειδικότερα των Βαλκανίων της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου.

Αναζήτηση στο αρχείο

Η αναζήτηση στο αρχείο μπορεί να γίνει  με την χρήση της αντίστοιχης φόρμας στα αριστερά της σελίδας. Μπορείτε να συμπληρώσετε το κάθε πεδίο προς αναζήτηση ξεχωριστά ή σε συνδυασμό.  Αν π.χ συμπληρώσουμε στο πεδίο Νομός το λεκτικό ''Κοζάνης'' (χωρίς τα εισαγωγικά) θα εμφανισθούν όλες οι εγγραφές που είναι αρχειοθετημένες στον νομό Κοζάνης. Σε ένα άλλο παράδειγμα αν πληκτρολογήσουμε στο πεδίο Νομός ''Κοζάνης'' και στο πεδίο Χρονολογία λήψης 1974 θα εμφανισθούν όλες οι εγγραφές του νομού Κοζάνης με ημερομηνία λήψης 1974. Με τον τρόπο αυτό και κάνοντας χρήση του συνδυασμού των πεδίων μπορούμε να περιορίσουμε τα αποτελέσματα που εμφανίζονται σύμφωνα με τις ανάγκες μας.

Αφού εμφανισθεί η λίστα των αρχείων βάσης της αναζήτησης μας, κάνοντας κλίκ πάνω στην εικόνα που επιθυμούμε θα μεταφερθούμε στην αντίστοιχη σελίδα του τεκμηρίου στην οποία θα εμφανισθεί η εικόνα σε μεγαλύτερη ανάλυση καθώς και όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες.

Παράλληλα, σε περίπτωση που αναζητάτε σχέδια, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.architecturalfiles.gr  για περισσότερα αποτελέσματα.

Δείτε τον νέο Κατάλογο μη ψηφιοποιημένων σχεδίων από το αρχείο του καθηγητή Μουτσόπουλου.

Επικοινωνία - Όροι χρήσης

Επικοινωνία 

Διεύθυνση
Παύλου Μελά & Μπιζανίου Βέροια Τ.Κ 591 00
Τηλέφωνο  
2331078127 - 2331078100
Email: info@veriahistory.gr
Όροι Χρήσης
Ιστοσελίδας
 

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων
  Σημείωμα 
Ο δικτυακός χώρος veriahistory.gr βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας και υπόκειται σε συνεχόμενες λειτουργικές και δομικές αλλαγές καθώς και συνεχόμενη προσθήκη περιεχομένου