ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ 6 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 1. ΟΙ ΦΙΛΟΙ

Συναυλίες με Μπάντες χάλκινων των Βαλκανίων. Πήραν μέρος οι "BANDA REVIVAL SQUIPITARE" με τον Fatos Querimi και μέλη της Φιλαρμονικής του Δήμου Τιράνων από την Αλβανία, "Η ΜΠΑΝΤΑ ΤΗΣ BERKOVITSA" με τη διεύθυνση του Krassimir Georgiev από τη Βουλγαρία, "Η ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ BOBAN MARKOVIC" "Η ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ SLOBODAN SALIJEVIC" από την Ο.Δ.Γοιυγκοσλαβίας, "Η ΜΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ", "Η ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥΝΗ", "Η ΜΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ" με φιλοξενούμενους τους Γάλλους μουσικούς Michel Codard και Michel Marre, "ΖΟΥΡΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ" από την Ελλάδα, "KARSILAMA" από την τουρκία και "KADRIEVI BROTHERS BRASS BAND" απο τη Π.Γ.Δ.Μ. Φιλοξενήθηκαν και οι "LES MISERABLES BRASS BAND" από την Αμερική και οι "JAIPUR KAWA BRASS BAND" από την Ινδία. Παράλληλα με τις συναυλίες έγινε προβολή ταινιών - ντοκουμέντων και θεωρητική συνάντηση με θέμα "Η καταγωγή της Μπάντας Χάλκινων στα Βαλκάνια". Τέλος έγινε και "ΠΛΟΥΣ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟΥ" και τις τρεις μέρες των εκδηλώσεων, το απόγευμα ένα μεγάλο αερόστατο θα ταξιδεύε μια παιανίζουσα μπάντα πάνω από το κέντρο της πόλης και θα την κατεβάζε στο Θέατρο.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • ΚΩΔΙΚΟΣ: CLHCV_CA_KEPA_1997_INFO_011
  • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ: 1997
  • ΕΙΔΟΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΜΟΥΣΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΗ: Κ.Ε.Π.Α.Δ. ΒΕΡΟΙΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ: Το φυλλάδιο περιλαμβάνει σημείωμα του Νίκου Βαλκανου, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και πληροφορίες για τις μπάντες που πήραν μέρος.

Επικοινωνία - Όροι χρήσης

Επικοινωνία 

Διεύθυνση
Παύλου Μελά & Μπιζανίου Βέροια Τ.Κ 591 00
Τηλέφωνο  
2331078127 - 2331078100
Email: info@veriahistory.gr
Όροι Χρήσης
Ιστοσελίδας
 

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων
  Σημείωμα 
Ο δικτυακός χώρος veriahistory.gr βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας και υπόκειται σε συνεχόμενες λειτουργικές και δομικές αλλαγές καθώς και συνεχόμενη προσθήκη περιεχομένου