ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΡΤΙΟΥ ' 97

Πρόγραμμα εκδηλώσεων που πραγματοποίησε η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού Βέροιας στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών τον Μάρτιο του 1997. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποκριάτικες εκδηλώσεις, έκθεση ζωγραφικής των μικρών μαθητών του τμήματος Εικαστικών της Δ.Ε.Π. Βέροιας, παράσταση Κουκλοθέατρου του σχήματος " Κλακέτες στο πιατάκι ", παραστάσεις του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας για σχολεία με το έργο " ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΚΛΟΟΥΝ " του Φρίντιχ Καρλ Βέχτερ, έκθεση Γλυπτικής - Ζωγραφικής - Κατασκευών του Τάκη Λαζαρίδη, ομιλία της Β. Αλαμανή με θέμα " Η Βέροια στην Αρχαιότητα " , συνάντηση ομάδων σύγχρονου χορού. Παράσταση με την ομάδα " ΙΡΙΔΑ " της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής της Ρούλας Καφαντάρη, συνάντηση Ομάδων Σύγχρονου Χορού , παράσταση Επαγγελματικής Ομάδας " ΙΛΑΙΡΑ " της Αγγελικής Μακεδονίας Χριστοδούλου, συναυλία Παραδοσιακής Χορωδίας και παρουσίαση Παραδοσιακών χορών από το τμήμα Λαογραφίας, εκδήλωση για την 25η Μαρτίου που διοργάνωσε η Λέσχη Υπαλλήλων Ο.Τ.Ε., ομιλία του Αντώνη Σαμαρά για τα Εθνικά Θέματα, θεατρική παράσταση με το έργο του Ε. Κόλα " Μια ξεχωριστή μέρα " σε σκηνοθεσία του Γιάννη Διαμαντόπουλου με τους Άννα Βαγενά και Χρήστο Τσάγκα, ομιλία - συζήτηση με θέμα " Πώς βλέπουν οι νέοι τον πολιτισμό - Τί περιμένουν από τους πνευματικούς ανθρώπους " , ομιλία - συζήτηση με ομιλητή τον Χαραλαμπίδη Στέλιο Καθηγητή Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. και θέμα " Τα αδἐσποτα στη σύγχρονη κοινωνία - Εχινοκοκκίαση και Λεισμανίαση. Μέτρα προφύλαξης και αντιμετώπισης τους ", Πανελλήνια συνάντηση Καλλιτεχνικών Διευθυντών Εθνικού Πολιτιστικού Δικτύου πόλεων, εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής του Νίκου Χαραλαμπίδη και ομιλία Α. Τατάκη με θέμα " Η δουλεία στην Βέροια κατά την αρχαιότητα " .

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • ΚΩΔΙΚΟΣ: CLHCV_CA_KEPA_1997_PR_004
  • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ: 1997
  • ΕΙΔΟΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΜΟΥΣΙΚΗ - ΘΕΑΤΡΟ - ΧΟΡΟΣ - ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΟΜΙΛΙΕΣ
  • ΣΥΛΛΟΓΗ: Κ.Ε.Π.Α.Δ. ΒΕΡΟΙΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ: Στη διάρκεια Μαρτίου - Απριλίου πραγματοποιήθηκε στα Δημοτικά Σχολεία της Βέροιας σειρά παρεμβάσεων δραματοποιημένου εκπαιδευτικού προγράμματος με γενικό θέμα "Τηλεόραση και παιδί" που διοργάνωσε η Δημοτική Βιβλιοθήκη "Θ. Ζωγιοπούλου" και το Συμβουλευτικό Κέντρο για Γονείς και Εφήβους της Δ.Ε.Π. Βέροιας.

Επικοινωνία - Όροι χρήσης

Επικοινωνία 

Διεύθυνση
Παύλου Μελά & Μπιζανίου Βέροια Τ.Κ 591 00
Τηλέφωνο  
2331078127 - 2331078100
Email: info@veriahistory.gr
Όροι Χρήσης
Ιστοσελίδας
 

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων
  Σημείωμα 
Ο δικτυακός χώρος veriahistory.gr βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας και υπόκειται σε συνεχόμενες λειτουργικές και δομικές αλλαγές καθώς και συνεχόμενη προσθήκη περιεχομένου