ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2010

Πρόγραμμα εκδηλώσεων που έγιναν στη Βέροια Οκτώβριο Νοέμβριο του 2010. Εκδήλωση αφιέρωμα στον ποιητή Ηλία Τσέχο, προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ "ή σταγόνα ή ωκεανός". Α΄ Ετήσιο Συνέδριο για την Ημαθία (Ιστορία - Αρχαιολογία - Τέχνη - Λαογραφία). Συναυλίες κλασικής μουσικής με τη Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου. Ποντιακό θέατρο με το έργο "Γιάντες" Κωμωδία του Φίλωνα Κτενίδη σε σκηνοθεσία Αβραάμ Πελαΐδη. Διοργάνωση Ε.Λ.Β. Εκδήλωση με αφορμή την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου από το Β΄ Σώμα Στρατού με την υποστήριξη της Κ.Ε.Π.Α. Δ. Βέροιας. Θέατρο "Σεμινάριο Βλακείας" θεατρικός μονόλογος του Σ. Σερέφα με τον Δ. Πιατά, διοργάνωση ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας - Εταιρία Θεάτρου "Commedia". 6ο Φεστιβάλ Γαλλικού Κινηματογράφου. Εκδήλωση αφιερωμένη στη γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων, διοργάνωση Β΄ Σώμα Στρατού με την υποστήριξη της Κ.Ε.Π.Α. Χοροθεατρικό δρώμενο "Γυναίκα Προμηθέας - Δήμητρα, Άρτεμις, Αριάδνη", διοργάνωση Δρυιός Τόπος(ερευνητική και καλλιτεχνική ομάδα της Φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών) και η ομάδα Αρχαίας Όρχησης, με την υποστήριξη της Κ.Ε.Π.Α. Διαρκής έκθεση "Ιστορικό Πανόραμα". Έκθεση φωτογραφίας και ενημέρωση μαθητών σχολείων για την πρόληψη ατυχημάτων, που διοργάνωσε η Τροχαία.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • ΚΩΔΙΚΟΣ: C.L.H.C.V._C.A._K.E.P.A._2010_PR_010
  • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ: 2010
  • ΕΙΔΟΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΘΕΑΤΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΣΥΛΛΟΓΗ: Κ.Ε.Π.Α. Δ. ΒΕΡΟΙΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ: Το φυλλάδιο περιλαμβάνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Όλες οι εκδηλώσεις έγιναν με την υποστήριξη της Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας.

Επικοινωνία - Όροι χρήσης

Επικοινωνία 

Διεύθυνση
Παύλου Μελά & Μπιζανίου Βέροια Τ.Κ 591 00
Τηλέφωνο  
2331078127 - 2331078100
Email: info@veriahistory.gr
Όροι Χρήσης
Ιστοσελίδας
 

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων
  Σημείωμα 
Ο δικτυακός χώρος veriahistory.gr βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας και υπόκειται σε συνεχόμενες λειτουργικές και δομικές αλλαγές καθώς και συνεχόμενη προσθήκη περιεχομένου