ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010

Εκδηλώσεις που έγιναν στη Βέροια το Δεκέμβριο του 2010. Αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη από το σύλλογο φίλων κέντρο μέριμνας ατόμων ειδικών δεξιοτήτων. "Ο τριγωνοψαρούλης επιστρέφει" θεατρικό έργο για παιδιά του Βαγγέλη Ηλιόπουλου. "Οι Άγγελοι υμνούν" συναυλία χορωδιών, επιμέλεια Δήμητρα Ζησέκα. Συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση. Μικρή Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο φουαγιέ της Στέγης με τμήματα του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας. Συναυλία με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες Δημοτικό Ωδείο - τάξη πιάνου κας Τζήμα Νάντιας. Κάλαντα και έθιμα του Δωδεκαημέρου, συμμετέχουν Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής και η Παιδική Χορωδία της Κ.Ε.Π.Α. καλλιτεχνική επιμέλεια Ελένη Αναγνώστου. Συναυλία κλασικής μουσικής από την ορχήστρα τμήματος Μ.Ε.Τ. του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Χριστουγεννιάτικη συναυλία τμημάτων και συνόλων του Δημοτικού Ωδείου και τιμητική εκδήλωση για το συνθέτη Ν. Αστρινίδη. "Piano in Passion..." ένα παθιασμένο ταξίδι στο μουσικό κόσμο του Master του πιάνου, Βασίλη Τσαμπρόπουλου. "jazz piano trio" με τους Ν. Αναδολή πιάνο, Δημήτρη Γουμπερίτση μπάσο και Σωτήρη Αναδολή ντραμς.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • ΚΩΔΙΚΟΣ: C.L.H.C.V._C.A._K.E.P.A._2010_INFO_009
  • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ: 2010
  • ΕΙΔΟΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΜΟΥΣΙΚΗ ΘΕΑΤΡΟ
  • ΣΥΛΛΟΓΗ: Κ.Ε.Π.Α. Δ. ΒΕΡΟΙΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ: Το φυλλάδιο περιλαμβάνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Παραλλήλα διοργανώθηκαν: "Ιστορικό Πανόραμα" διαρκής έκθεση ιστορικού υλικού, έκθεση με κατασκευές από τα Παιδιά της Άνοιξης, Έκθεση με έργα από χυτό γυαλί και βιτρώ των Ελισαίου και Δαμιανού Οικονομίδη.

Επικοινωνία - Όροι χρήσης

Επικοινωνία 

Διεύθυνση
Παύλου Μελά & Μπιζανίου Βέροια Τ.Κ 591 00
Τηλέφωνο  
2331078127 - 2331078100
Email: info@veriahistory.gr
Όροι Χρήσης
Ιστοσελίδας
 

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων
  Σημείωμα 
Ο δικτυακός χώρος veriahistory.gr βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας και υπόκειται σε συνεχόμενες λειτουργικές και δομικές αλλαγές καθώς και συνεχόμενη προσθήκη περιεχομένου