Ώρες χαράς και ξεγνοιασιάς στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Θ. Ζωγιοπούλου της Κ.Ε.Π.Α.

Την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου επισκέφθηκαν την Δημοτική βιβλιοθήκη « Θ. Ζωγιοπούλου» η 1η και η 4η τάξη του 14ου Δημοτικού σχολείου της πόλης.
Με την επίβλεψη των δασκάλων τους είχαν ετοιμάσει χριστουγεννιάτικα στολίδια και στην επίσκεψη τους στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της βιβλιοθήκης, περνώντας ευχάριστα στη δίωρη απόδρασή τους από τη σχολική τάξη.
Κατά την επίσκεψη τους ξεναγήθηκαν και γνώρισαν στους χώρους και τα αναγνωστήρια, διακόσμησαν το δέντρο, έμαθαν να κατασκευάζουν τα δικά τους διακοσμητικά στολίδια για τα δέντρα τους και τα δέντρα της τάξης τους. Έπαιξαν με ζύμες και μετά χρωμάτισαν το δικό τους δεντράκι, για ενθύμιο.
Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς που τα συνόδεψαν και διακόσμησαν το δέντρο της βιβλιοθήκης, τον Αθανασιάδη Κυριάκο και τις κυρίες Γεγιτσίδου Ελένη και Τριανταφυλλίδου Γεωργία.

Ευχαριστούμε κι όλα τα παιδιά ... για τα στολίδια τους, τα χαμόγελά τους, την θετική τους διάθεση και την όρεξη για μάθηση…

Και του χρόνου με υγεία σε όλους μας!

Επικοινωνία - Όροι χρήσης

Επικοινωνία 

Διεύθυνση
Παύλου Μελά & Μπιζανίου Βέροια Τ.Κ 591 00
Τηλέφωνο  
2331078127 - 2331078100
Email: info@veriahistory.gr
Όροι Χρήσης
Ιστοσελίδας
 

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων
  Σημείωμα 
Ο δικτυακός χώρος veriahistory.gr βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας και υπόκειται σε συνεχόμενες λειτουργικές και δομικές αλλαγές καθώς και συνεχόμενη προσθήκη περιεχομένου