1918-2018: 100 χρόνια Δήμος Βέροιας - Το πρόγραμμα των επετειακών εκδηλώσεων

Ο Δήμος Βέροιας και η Κ.Ε.Π.Α. Δ. Βέροιας με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη σύσταση του Δήμου Βέροιας διοργανώνουν την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 επετειακές εκδηλώσεις στο Δημαρχείο της Βέροιας και στο Χώρο Τεχνών Δ. Βέροιας.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

· 11:00 π.μ. «100 χρόνια Ιστορίας. Διαμορφώνοντας το αύριο».Ημερίδα με τη συμμετοχή Δημάρχων και εκπροσώπων Δήμων και λοιπών στελεχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Δημαρχείο Βέροιας) – Είσοδος Ελεύθερη
 Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας θα τιμηθεί ο κ. Ανδρέας Βλαζάκης ως ο παλαιότερος εν ζωή Δήμαρχος Βέροιας

· 20:30 «Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου»: Θάνος Μικρούτσικος – Χρήστος Θηβαίος (Χώρος Τεχνών Δ. Βέροιας) – Είσοδος Ελεύθερη με Προσκλήσεις
Στην εκδήλωση θα τιμηθεί ο Μουσικοσυνθέτης κ. Θάνος Μικρούτσικος για τη συμβολή του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.

Οι επετειακές εκδηλώσεις που διοργανώνονται με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη σύσταση του Δήμου Βέροιας και την τυπική ένταξή του στο σύστημα αυτοδιοίκησης του Ελληνικού Κράτους αποτελούν μια ευκαιρία ανασκόπησης της πορείας του Δήμου στη διάρκεια της εκατονταετίας. Επιπλέον, αποτελούν αφορμή διαλόγου και διαμόρφωσης για την πορεία του στο μέλλον, μέσα από τη συνεργασία με άλλους Δήμους, φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κυβέρνησης. Τέλος, η παρουσία του κ. Θάνου Μικρούτσικου σε αυτές έρχεται να υπενθυμίσει αφενός τη συμβολή του ιδίου στα Πολιτιστικά Δρώμενα του τόπου και αφετέρου να σημειώσει την κυρίαρχη θέση του πολιτισμού στη διαμόρφωση ενός δυναμικού μέλλοντος.

* Διαδικασία παραλαβής προσκλήσεων για την πολιτιστική παραγωγή «Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου» των Θ. Μικρούτσικου – Χρήστου Θηβαίου:
Στις 6.00μ.μ, στην είσοδο του θεάτρου θα δοθούν 500 δελτία προτεραιότητας αριθμημένα, σε όσους παρευρίσκονται εκεί. Μισή ώρα πριν από τη συναυλία, στις 8.00μ.μ, ανοίγουν οι πόρτες και το κοινό εισέρχεται στον χώρο του θεάτρου και κάθεται στις θέσεις του. Οι θεατές δεν επιτρέπεται να κρατούν θέση για άλλους και δεν επιτρέπονται υπεράριθμοι και όρθιοι για λόγους ασφαλείας. Αντί εισιτηρίου, όσοι επιθυμούν, μπορούν να συνεισφέρουν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Βέροιας με τρόφιμα μακράς διαρκείας (θα λειτουργεί περίπτερο συγκέντρωσης των προσφερόμενων ειδών στο χώρο της συναυλίας).

Πληροφορίες
Γραφείο Δημάρχου 2331350505-506
Γραφείο Προγραμματισμού ΚΕΠΑ 2331078120

Επικοινωνία - Όροι χρήσης

Επικοινωνία 

Διεύθυνση
Παύλου Μελά & Μπιζανίου Βέροια Τ.Κ 591 00
Τηλέφωνο  
2331078127 - 2331078100
Email: info@veriahistory.gr
Όροι Χρήσης
Ιστοσελίδας
 

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων
  Σημείωμα 
Ο δικτυακός χώρος veriahistory.gr βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας και υπόκειται σε συνεχόμενες λειτουργικές και δομικές αλλαγές καθώς και συνεχόμενη προσθήκη περιεχομένου