Ασημένια η Δημοτική Βιβλιοθήκη "Θεανώ Ζωγιοπούλου"

Η Δημοτική βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου» της ΚΕΠΑ συμμετείχε για πρώτη φορά στην Καλοκαιρινή εκστρατεία 2016 της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

 Η βιβλιοθήκη μας στη γενική αξιολόγηση της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας "κατέκτησε" την 4η θέση και κέρδιζει το ασημένιο μετάλλιο! Με 13 βαθμούς στην γενική κατάταξη. Κατετάγη δε 11η σε σύνολο 123 βιβλιοθηκών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.

 Τα κριτήρια βάσει των οποίων κατατάχθηκαν οι βιβλιοθήκες είναι:

1. Ο αριθμός των εργαστηρίων που υλοποιήθηκαν

2. Το ποσοστό των εργαστηρίων που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από το μόνιμο προσωπικό των βιβλιοθηκών

3. Υλοποίηση των τριών εργαστηρίων (κίνησης, αρχιτεκτονικής, αισθήσεων) που διδάχτηκαν στο σεμινάριο και των τελετών έναρξης και λήξης.

4. Το ποσοστό εξασφάλισης και αγοράς των 105 προτεινόμενων για την Κ.Ε. βιβλίων.

5. Προμήθεια αναλωσίμων υλικών για την υλοποίηση των εργαστηρίων.

6. Συνεργασία με τοπικούς φορείς για την πραγματοποίηση συγκεκριμένων εργαστηρίων, η ύπαρξη εθελοντών

7. Παρουσία στο facebook, και στο τύπο τόσο με κοινοποιήσεις ή αναρτήσεις σχετικά με την καλοκαιρινή εκστρατεία, όσο και συμμετοχή στο διαδικτυακό παιχνίδι «γίνε εξερευνητής του κόσμου».

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε γονείς και παιδιά που το καλοκαίρι εμπιστεύονται τη βιβλιοθήκη μας και να τους υποσχεθούμε πώς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να γινόμαστε καλύτεροι και ποιοτικότεροι και το πρόγραμμα της καλοκαιρινής εκστρατείας θα είναι εμπλουτίζεται συνεχώς!

Επικοινωνία - Όροι χρήσης

Επικοινωνία 

Διεύθυνση
Παύλου Μελά & Μπιζανίου Βέροια Τ.Κ 591 00
Τηλέφωνο  
2331078127 - 2331078100
Email: info@veriahistory.gr
Όροι Χρήσης
Ιστοσελίδας
 

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων
  Σημείωμα 
Ο δικτυακός χώρος veriahistory.gr βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας και υπόκειται σε συνεχόμενες λειτουργικές και δομικές αλλαγές καθώς και συνεχόμενη προσθήκη περιεχομένου