ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Εκδηλώσεις που έγιναν στη Βέροια τον Απρίλιο και Μάιο του 1998. Πραγματοποιήθηκαν μαθητικές συναυλίες των τμημάτων κιθάρας, πιάνου, βιολοντσέλου, ακορντεόν και μπουζουκιού. Ρεσιτάλ πιάνου με την Πόπη Φιρτινίδου και την Κατερίνα Κοκοζίδου αφιερωμένο στη μνήμη της Πόπης Χατζηδήμου. Συναυλίες με έργα για βιολί, βιολεντσέλου και πιάνου καθώς και κουαρτέτου φλάουτων που διοργάνωσε το Δημοτικό Ωδείο Βέροιας. Έγινε Διεθνές Συνέδριο που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ημαθίας με θέμα το έργο και η συμβολή του Μ. Αλεξάνδρου στην Παγκόσμια Ιστορία. Η παιδική χορωδία της Δ.Ε.Π. Βέροιας έδωσε παράσταση με τραγούδια από σύγχρονους Έλληνες συνθέτες και παράσταση με τραγούδια για παιδιά. Ο σύλλογος Ιεροψαλτών Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας Καμπανίας & Ναούσης διοργάνωσε εκδήλωση με ύμνους για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα. Διοργανώθηκαν από τη Δ.Ε.Π. Βέροιας βραδιές χορού με ομάδες χορού από τη Λάρισα τη Θεσσαλονίκη και τη Σταυρούπολη Θεσ/νίκης καθώς και παραδοσιακοί χοροί από το τμήμα Λαογραφίας της Δ.Ε.Π. Επίσης διοργανώθηκαν συναυλίες με την Ορχήστρα Κιθαριστών " Veri Artisti " την Μεικτή Χορωδία και την Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής της Δ.Ε.Π. Βέροιας.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • ΚΩΔΙΚΟΣ: CLHCV_CA_KEPA_1998_PR_010
  • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ: 1998
  • ΕΙΔΟΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΜΟΥΣΙΚΗ - ΧΟΡΟΣ - ΕΚΘΕΣΕΙΣ
  • ΣΥΛΛΟΓΗ: Κ.Ε.Π.Α.Δ. ΒΕΡΟΙΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ: Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν Έκθεση Ζωγραφικής της Ολυμπίας Ανέστη, Έκθεση Αγιογραφίας και ξυλογλυπτικής του Δ. Κατσαβού και της Δ. Περηφανοπούλου, Έκθεση Ζωγραφικής με έργα Σύγχρονων Ελλήνων Ζωγράφων και Έκθεση Ζωγραφικής του τμήματος Ενηλίκων της Δημ. Επιχείρησης Πολιτισμού Βέροιας.

Επικοινωνία - Όροι χρήσης

Επικοινωνία 

Διεύθυνση
Παύλου Μελά & Μπιζανίου Βέροια Τ.Κ 591 00
Τηλέφωνο  
2331078127 - 2331078100
Email: info@veriahistory.gr
Όροι Χρήσης
Ιστοσελίδας
 

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων
  Σημείωμα 
Ο δικτυακός χώρος veriahistory.gr βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας και υπόκειται σε συνεχόμενες λειτουργικές και δομικές αλλαγές καθώς και συνεχόμενη προσθήκη περιεχομένου