Απόφαση 1951/163

Απόφαση Δ.Σ για τα ακόλουθα θέματα:1) Έγκριση κατασκευής του έργου υδρομάστευσης των πηγών ''Ακ Σούγιού'', ποσού 24.000.000 δρχ., για τον εμπλουτισμό του υδραγωγείου της πόλης με πόσιμο νερό, σύμφωνα με τα δικαιολογητικά στοιχεία, 2) Εκτέλεση του έργου μέσω αυτεπιστασίας του Δήμου και με απόδοση λογαριασμού από τον μόνιμο υπάλληλο του Δήμου κ. Νικόλαο Δασκαλόπουλο ή σε περίπτωση κωλύματος από τον Π. Παπαϊωάννου και ορισμός στο όνομά του της έκδοσης των χρηματικών ενταλμάτων πληρωμής εργατών και της αξίας των απαιτούμενων για το έργο υλικών, 3) Προμήθεια υλικών του Δήμου από τους τοπικούς εμπόρους μέσω μειοδοτικής δημοπρασίας που θα διενεργηθεί από την αρμόδια Επιτροπή προμηθειών σύμφωνα με την υπ' αριθ. 48976/1945 απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, 4) Κατάρτιση για την εκτέλεση του έργου Συνεργείου αποτελούμενου από 10 εργάτες και 1 τεχνίτη, με ημερομίσθιο 22.000 δρχ. για τους εργάτες και 31.000 δρχ. για τον τεχνίτη βάσει της υπ' αριθ. κοινής απόφασης 5555/1951 του Υπουργείου Εσωτερικών, Οικονομικών και Εργασίας με την επιστασία του υδραυλικού τεχνίτη του καταργηθέντος Ειδικού Ταμείου Υδραυλικών Έργων Δήμου Βεροίας κ. Παναγ. Παντελίδη και του Επιστάτη Έργων Δήμου κ. Μηνά Λοκοβόπουλου και υπό την επίβλεψη του μηχανικού της ΤΥΔΚ Νομαρχίας Ημαθίας κ. Δημ. Δημακόπουλο, 5) Κατάρτιση Επιτροπής από τους Δημοτικούς Συμβούλους: α) Άλκ. Μανωλίδη, β) Ιωάννη Ιωαννίδη, 3) Γ. Σαράφογλου για την εποπτεία της εκτέλεσης του έργου, 6) Καταβολή της αξίας των προμηθευθέντων υλικών και των ημερομισθίων των εργατών, τεχνιτών και της αμοιβής 600.000 δρχ. του πολιτικού μηχανικού κ. Αιμιλίου Λύδη από το Δημοτικό Ταμείο σε βάρος του υπό κατάρτιση νέου πρ/σμου του οικον. έτους 1951-52, καταβολή πίστωσης 24.600.000 δρχμ.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ: CLHCV_MCA_MV_1951_DCS_163
  • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ: 18/7/1951
  • ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 163
  • ΘΕΜΑ: Περί της δι"αυτεπιστασίας και επί αποδόσει λογ/σμού κατασκευής του έργου της υδρομαστεύσεως των πηγών Ακσού, προς εμπλουτισμό του υφισταμένου υδραγωγείου ποσίμου ύδατος.
  • ΤΟΠΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: Βέροια
  • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ: 19/7/1951
  • ΕΚΔΟΥΣΑ ΑΡΧΗ: Δήμος Βέροιας
  • ΕΙΔΟΣ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΥΠΟΔΟΜΕΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ: Επισυνάπτονται: 1) Αντίγραφα απόφασης (1), 2) Διαβιβαστικό Δημάρχου προς την Νομαρχία Ημαθίας περί επείγουσας έγκρισης της απόφασης, 3) Υπεύθυνη Δήλωση του Δημάρχου Βεροίας Αναστασίου Καρατζόγλου περί επιτακτικής ανάγκης κατασκευής του έργου υδρομάστευσης, 4) Χειρόγραφο σχέδιο της υπεύθυνης δήλωσης, 5) Επιστολή του Νομάρχη προς το Δήμαρχο Βεροίας με την οποία εγκρίνει την απόφαση 163, 6) Αντίγραφα επιστολής (2), 7) Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών περί καθορισμού περιπτώσεων έκδοσης ενταλμάτων προπληρωμής, τρόπου διαχείρισης και απόδοσης λογαριασμού αυτών και κοινοποίηση της απόφασης του Υπουργού προς τους Νομάρχες, Γενικούς Διοικητές και Δημάρχους, 8) Χειρόγραφο σχέδιο απόφασης, 9) Έγγραφο του Γενικού Γραμματέα του Συνδέσμου Εργοληπτών Τεχνικών Έργων Θεσσαλονίκης προς το Δήμο Βεροίας περί αποστολής αποδεικτικού τοιχοκολλήσεως διακήρυξης δημοπρασίας εργασιών υδρομάστευσης πηγών ''Ακσού'', 10) Πράξη τοιχοκολλήσεως του Συνδέσμου Εργοληπτών Τεχνικών Έργων Θεσσαλονίκης διακήρυξης δημοπρασίας εργασίων υδρομάστευσης πηγών ''Ακσού'',11) Αντίγραφα της πράξης τοιχοκολλήσεως (1), 12) Κοινοποίηση της διακήρυξης από το Δήμαρχο Βεροίας προς τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργοληπτών Θεσ/νίκης, 13) Χειρόγραφο σχέδιο κοινοποίησης της διακήρυξης, 14) Αποδεικτικό παραλαβής της διακήρυξης από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργοληπτών Θεσ/νίκης,15) Χειρόγραφο σχέδιο αποδεικτικού παραλαβής, 16) Διακήρυξη του Δημάρχου Βεροίας της δημοπρασίας εργασιών υδρομάστευσης πηγών ''Ακσού'', 17) Αντίγραφα της διακήρυξης (5), 18) Χειρόγραφο σχέδιο διακήρυξης, 19) Παρατηρήσεις για τη μειοδοτική δημοπρασία από τον Πρόεδρο της Επιτροπής προμηθειών.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Απόφαση 1951/162 Απόφαση 1951/164 »

Επικοινωνία - Όροι χρήσης

Επικοινωνία 

Διεύθυνση
Παύλου Μελά & Μπιζανίου Βέροια Τ.Κ 591 00
Τηλέφωνο  
2331078127 - 2331078100
Email: info@veriahistory.gr
Όροι Χρήσης
Ιστοσελίδας
 

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων
  Σημείωμα 
Ο δικτυακός χώρος veriahistory.gr βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας και υπόκειται σε συνεχόμενες λειτουργικές και δομικές αλλαγές καθώς και συνεχόμενη προσθήκη περιεχομένου