Ιστορία της εκπαίδευσης σε σε πρόγραμμα σχολικών δραστηριοτήτων στο Μουσείο Εκπαίδευσης

 

Ιστορία της εκπαίδευσης σε πρόγραμμα σχολικών δραστηριοτήτων

στο Μουσείο Εκπαίδευσης Βέροιας

Στο πλαίσιο προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων με γενικό θέμα την ιστορία της εκπαίδευσης τον 20ο αιώνα, μαθητές της Στ΄ και της Ε΄ τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας επισκέφτηκαν το Μουσείο Εκπαίδευσης "Χρίστος Τσολάκης" την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο μουσείο υλοποίησαν μέρος του προγράμματος που αφορούσε στην ιστορία της εκπαίδευσης στη Βέροια από τα οθωμανικά μέχρι τα νεώτερα χρόνια, με την καθοδήγηση της υπεύθυνης εκπαιδευτικού κας Κλειούς Αντωνιάδου. Επίσης, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις αίθουσες του μουσείου και να έλθουν σε επαφή με τα εκθέματά του, μέρος των οποίων αποτελεί και αντικείμενο της έρευνάς τους στο πλαίσιο του προγράμματος.

Τέλος, οι μαθητές στην παλιά σχολική τάξη του μουσείου έπαιξαν σκηνές από το θεατρικό έργο που πρόκειται να παρουσιάσουν στη γιορτή λήξης της σχολικής περιόδου, τον προσεχή Ιούνιο. Στην υλοποίηση του προγράμματος παραβρέθηκε και η υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κα Έφη Αντωνιάδου.

 

Επικοινωνία - Όροι χρήσης

Επικοινωνία 

Διεύθυνση
Παύλου Μελά & Μπιζανίου Βέροια Τ.Κ 591 00
Τηλέφωνο  
2331078127 - 2331078100
Email: info@veriahistory.gr
Όροι Χρήσης
Ιστοσελίδας
 

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων
  Σημείωμα 
Ο δικτυακός χώρος veriahistory.gr βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας και υπόκειται σε συνεχόμενες λειτουργικές και δομικές αλλαγές καθώς και συνεχόμενη προσθήκη περιεχομένου